Ošo citāts, kas ieliks jūsu prātu pareizā gultnē, ja nevarat tikt pāri bijušajam puisim

Tev ir pilnīgi viss, lai dzīvotu un baudītu dzīvi!

Ciešanas pēc attiecību beigām ir dabiska reakcija, īpaši, ja attiecības bija dziļas un nozīmīgas. Sarežģītākajos brīžos šķiet, ka dzīvesprieks nekad vairs neatgriezīsies, un pazūd jēga būt…..

Jā, noteikti ir vērts pieņemt un izdzīvot savas jūtas un emocijas. Nav uzdevums šīs sajūtas un emocijas nekavējoties noņemt, izšķīdināt, izdzēst.

Bet, lai ļautu sev turpināt dzīvot, ir svarīgi mazināt šo emociju asumu un nozīmi, ir svarīgi dot sev iespēju dzīvot pilnvērtīgu dzīvi, raksta psiholoģe Vera Bokareva.

Dažiem cilvēkiem viss notiek vairāk vai mazāk organiski, bet kādam ir nepieciešama satricināšana. Šeit palīdzēs spēcīga doma. Lūk, kāds Ošo citāts ar vienkāršu un skaidru ideju:

“Ja jūs domājat, ka prieku jums var dāvāt mīļotais cilvēks, jūs dziļi maldaties. Tiklīdz tu tā domā, tu kļūsti par vampīru, kurš cenšas izsūkt Prieku no otra cilvēka.”

Jūs pats radāt savu prieku, jūs pats esat atbildīgs par savu gatavību un vēlmi dzīvot, par savu spēju baudīt dzīvi.

1. Neaprociet savu dzīvu zem nepiepildītu cerību gruvešiem.

Tās ir vienkārši cerības un gaidas attiecībā uz konkrētu cilvēku. Bez jūsu pašu iesaistes tām nav ne svara, ne spēka.

Jā, ir nepatīkami saskarties ar atteikumu vai plānu izjukšanu. Bet tas ir tikai viens scenārijs un viens cilvēks. Tālāk jūsu dzīve virzās uz priekšu.

2. Nenovelt atbildību par savu laimi uz citu cilvēku.

Ja šobrīd jūtaties skumji, slikti, smagi un vientuļi, nevajag tajā vainot kādu, kurš nevēlas padarīt jūs laimīgu. Labāk pajautājiet sev, ko vēl varat darīt, lai justos laimīgs.

3. Daudz kas ir atkarīgs no pareizas uzmanības koncentrēšanas.

Labāk ir koncentrēties nevis uz to, ka šobrīd neesat ar kādu kopā, bet gan uz to, ka vēlaties, lai jums pašiem būtu labi.

4. Jums ir pilnīgi viss, lai dzīvotu un būtu laimīgs.

Jums jau tagad viss ir kārtībā. Ir resursu kopums, ir iespējas, ir reālā dzīve. Kādēļ iespiest sevi vampīra tēlā, kurš gaida kārtējo as**s devu no sava objekta. Neprasiet un nepieprasiet neko no neviena. Labāk iet savu ceļu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment